Entreprenad & Byggservice

Är du företagare, förvaltare, offentlig upphandlare, konsult m.m. och i behov av någon form av professionella byggarbeten? Tveka inte ! Kontakta Göinge Bygg & Fastighets AB. Vi är det kompetenta, konkurrenskraftiga och professionella valet i hela NO Skåne. Vi har många års erfarenhet av både totalentreprenader, utförandeentreprenader samt byggservice till professionella kunder.

För den löpande verksamheten inom företag och förvaltning erbjuder vi ramavtal. För din trygghet har vi omfattande ansvars och allriskförsäkringar som dessutom även täcker befintlig egendom. Vi är medlemmar i Sveriges Bygg Industrier och följer deras regelverk för seriösa aktörer inom byggbranschen.

Vi har de kompetenser och utbildningar som krävs vid vid olika former av byggarbeten och entreprenader. Våra snickare har yrkesbevis och vi är bl.a. certifierade ställningsbyggare , har tillstånd för heta arbeten, har tillstånd för mobila arbetsplattformar, Betongarbeten klass 1, m.m. Vår arbetsledning är mycket erfaren och välutbildad och samtliga är godkända Byggarbetsmiljösamordnare BAS-P / BAS-U.

Göinge Bygg & Fastighets AB
-Det Professionella Valet-

Vill du komma i kontakt med oss för någon form av entreprenad eller byggservice ?

Kontakta
Roger Svensson, ansvarig Entreprenad
roger.svensson@goingebygg.se
0451-38 38 87 / 0708-20 22 87