Välkommen till Göinge Bygg & Fastighets AB

Lediga jobb

Nu söker vi nya medarbetare för framtidens byggande. Välkommen med din ansökan till roger.svensson@goingebygg.se - Rekrytering sker löpande. 

Följande roller finns nu lediga för ansökan 

Platschef/Arbetsledare: Vi söker en engagerad medarbetare som tycker om att ha ett självständigt och omväxlande arbete med ett stort eget ansvar. Ditt huvudsakliga uppdrag är att leda och planera projekt, fördela resurser samt göra löpande inköp. Vi ser helst att du har en byggteknisk/YH-utbildning eller att du idag har en roll som yrkesarbetare inom byggindustrin med en stark drivkraft och önskan om att gå vidare till en arbetsledarroll.

Entreprenadingenjör: Som entreprenadingenjör söker vi dig som är intresserad av att jobba med hela byggprocessen. Alltifrån förfrågan till slutförande av projekt. Som entreprenadingenjör arbetar du tätt tillsammans med affärschef och platschef/arbetsledare. Huvudsakliga uppgifter är vanligtvis kalkylering, planering, budgetering, inköp och kontraktshantering, ekonomiuppföljningar, projektdokumentation mm. Vi ser helst att du har någon form av byggteknisk utbildning, YH-utbildning eller någon form av byggnadsingenjör. Tidigare yrkeserfarenhet eller erfarenhet från motsvarande roll är meriterande.